Ceník platný od 1.2.2022

Ceny dortů od 1.1.2025

  • Kavárenské a nahé dorty (šlehačkové, punčové atd.) – od 350,- za kg
  • Ovocné a polonahé dorty zdobené ovocem a čokoládou – od  450,- za kg
  • Čokoládové a stékané dorty zdobené čokoládouod 500,- za kg
  • Potahované dortyod 700,- za kg
  • Potahované s modelací od 800,- za kg
  • 3D dorty – od 1000,- za kg
  • Svatební dorty mohou být potahované hmotou, ganache, nahé, polonahé i čokoládové ceny viz. výše
  • Ceny dortů jsou individuální a liší se podle náročnosti výroby, jak časové , tak použitými surovinami.
  • Po domluvě jak dort má vypadat , sdělím přibližnou cenovou kalkulaci.
  • 1 kg dortu   odpovídá asi 7 porcí.
  • Potahované a veškeré dorty s modelací vyrábím v minimální velikosti 14 porcí (cca 2kg)

Ceny zákusků

 
  • Zákusky – druhy na výběrkávový,cappuccino, švarcvaldský, tvaroh duo, margotkový, tvarohový míša,
    ořechový, čoko dortík, karamelovo-čokoládový, vanilkový ,
    harlekýn,jablíčko s skořicí, extra čokoládový, cassis, sacher s višňovou
    šlehačkou, bruselský odlehčený, čoko-likér, karamel-likér, ořech-likér,
    mandlový-likér, vanilka- likér, sacher, eskymo, pomerančový,
    nugátový, likérové zákusky, ananas-zakysanka, borůvkový,zákusky s
    ovocem a želatinou,tvaroh- limetka ,brusinkový,stracciatella s ovocem,
    čoko-malina,
    s ovocem- želatinou a mascarpone, karamel-banán v karamelové polevě,
    čokoládový –banán v čokoládové polevě, tvarohový s broskví, karamelový s
    hruškou a karamelovou polevou, izidor, tiramisu s mascarpone,
    mascarpone – malina(jahoda,borůvka,broskev, banán,hruška a další ovoce),
    čokoládový sen (zdobený růžičkou z čokolády), sacher s mascarpone,
    jablky a likérem.čokoládový s banánem (kubánský), banánový s banánem,
    pistáciový, jahoda- zakysanka (tvaroh, jogurt), čoko-hruška
  • Zákusky monoporce – cena za ks je 45,- a minimální odběr od druhu je 5 ks, a násobky (5, 10, 15 atd) Dle formy
  • Minidezerty  – cena za ks je  18,-  a minimální množství od druhu je  16 ks,a násobky 16  ( 16,32,48 atd ) Dle formy
  • Věnečky – plněné vanilkovou šlehačkou  s fondánovou polevou – 28,– za ks minimální odběr 10 ks
  • Větrníky  karamelové( karamelová esíčka) s fondánovou nebo čokoládovou polevou – plněné vanilkovou a karamelovou šlehačkou – 45,- za ks  minimální odběr je 10 ks
  • Likérové banánky – plněné vanilkovou šlehačkou a likérovým krémem – 40,- za ks minimální odběr je 10 ks
  • Mini dortíčky  potažené marcipánem  zdobené květy   podle svatebního dortu – od 150 ,-  za ks
  • Cake pops – máčené v čokoládě a sypané  zdobením –  cena za ks je 20 ,- / ks
  • Makronky –   30,-  kč za ks minimální odběr je 10 ks od druhu (druhy – malinové, čokoládové, pomerančové, citronové, likérové, čokolikérové, pistáciové,borůvkové, jahodové a ostružinové)
  • Pohárky střední  o obsahu 100 ml – od 40,- za ks  – minimální množství od druhu je 10 ks
  • Pohárky  malé  o obsahu 50 ml – 25,– za ks – minimální množství od druhu je 10 ks
  • Tartaletky dle náplně od 40,- za ks
  • Cupcake – zdobený krémem a ovocem – od 40,- za ks
     
  • Polokoule v zrcadlové polevě – od 60,– za ks
  • Rolády obalené v čokošupinách – od 350,- za kg
  • Vánoční cukroví , směs asi  25 druhů – cena bude upřesněna koncem léta, pouze na dotaz , minimální množství pro objednávku  je  1 kg
    • Cukroví je baleno v 1 kg krabicích.

Nabídka náplní a korpusů pro Váš dort

  • K potahování a modelování dortů  (figurek)   používám pravý marcipán – nažloutlá barva  mandlí a nebo čistě bílou potahovací  hmotou s příchutí mandlí  (smartflex , white icing)
  • Korpus dortu  může být světlý , kakaový , oříškový , kokosový, mramorovaný , pistáciový (piškotové těsto) a sacher, nebo red velvet
  • Dorty a zákusky  plním odlehčenými šlehačkovými náplněmi:
    • Náplně : mascarpone , tvarohová, jogurtová, jahodová, malinová, ostružinová, broskvová, borůvková,brusinková, pomerančová , mandarinková, ananasová,meruňková, rybíz černý nebo červený, banánová, citronová, višňová, hrušková, jablíčková se skořicí, – může být doplněno i čerstvým nebo kompotovaným ovocem, pistáciová , kávová, tiramisu, likérová, karamelová, čokoládová, margot, vanilková, oříšková, nugátová
  • Je možné udělat jakákoliv  dostupná příchuť.
  • Korpusy  jsou pečeny z bezpečných  pasterizovaných vajec.
  • Alergeny: ve výrobcích jsou obsaženy  alergeny skupiny 1,3,5,6,7,8,13
  • Po dohodě mohu připravit dorty a zákusky  bezlepkové , nemohu ale  zaručit, že výrobky nebudou obsahovat stopové množství alergenu.

 

Trvanlivost dortů a zákusků

  • K potahování a modelování dortů  (figurek)   používám pravý marcipán – nažloutlá barva  mandlí a nebo čistě bílou potahovací  hmotou s příchutí mandlí  (smartflex , white icing)

  • Korpus dortu  může být světlý , kakaový , oříškový , kokosový, mramorovaný , pistáciový (piškotové těsto) a sacher, nebo red velvet
  • Dorty a zákusky  plním odlehčenými šlehačkovými náplněmi:
    • Náplně : mascarpone , tvarohová, jogurtová, jahodová, malinová, ostružinová, broskvová, borůvková,brusinková, pomerančová , mandarinková, ananasová,meruňková, rybíz černý nebo červený, banánová, citronová, višňová, hrušková, jablíčková se skořicí, – může být doplněno i čerstvým nebo kompotovaným ovocem,  pistáciová , kávová, tiramisu, likérová, karamelová, čokoládová,  margot, vanilková, oříšková, nugátová
  • Je možné udělat jakákoliv  dostupná příchuť.

  • Korpusy  jsou pečeny z bezpečných  pasterizovaných vajec.

  • Alergeny: ve výrobcích jsou obsaženy  alergeny skupiny 1,3,5,6,7,8,13
  • Po dohodě mohu připravit dorty a zákusky  bezlepkové , nemohu ale  zaručit, že výrobky nebudou obsahovat stopové množství alergenu.

  • Trvanlivost dortů a zákusků:
    • Dorty a zákusky uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin od převzetí.
    • K výrobě  dortů a zákusků používám , kromě čerstvých surovin,  výhradně originální cukrářské suroviny světových značek, které kladou maximální důraz na kvalitu a splňují veškeré hygienické požadavky ze strany EU.
    • K výrobě používám převážně suroviny a ochucovací pasty cukrářských firem Zeelandie a Almeco.

  • Barvy:
    • Pro barvení  potahovacích hmot ,  figurek, želé  a cukrových  květů používám potravinářské barvy, gelové, práškové a tekuté.
    • AZO barviva jsou nejpočetnější a nejdůležitější skupinou organických barviv, zahrnující všechny odstíny od žluté do černé. V potravinářství jsou stále běžně používána, z nařízení EP a R (ES) č. 1333/2008 vyplývá povinnost uvést na výrobek označení: 
    • „Název nebo číslo E barviva/barviv: mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí“. 
    • Jedná se o barviva: Žluť SY (E 110) Chinolinová žluťSY (E 104) Azorubin (E 122) Červeň allura (E 129) Tartrazin (E 102) Ponceau 4R (E 124)