Ceník platný od 1.1.2020

Ceny dortů

  • Kavárenské a nahé dorty (šlehačkové, punčové atd.) – od 250,- za kg
  • Kavárenské a nahé dorty (plněné mascarpone, atd.)  – od 400,- kč za kg
  • Ovocné a polonahé dorty zdobené ovocem a čokoládou – od  420,- za kg
  • Čokoládové a stékané dorty zdobené čokoládouod 490,- za kg
  • Potahované dortyod 600,- za kg
  • Potahované s modelací a 3D, svatebníod 700,- za kg
  • K výsledné ceně dortu se připočítá cena jedlého tisku, pokud je součástí dortu.
  • Ceny dortů jsou individuální a liší se podle náročnosti výroby, jak časové , tak použitými surovinami.
  • Po domluvě jak dort má vypadat , sdělím cenovou kalkulaci.
  • 1 kg dortu   odpovídá asi 7 porcí.
  • Potahované a veškeré dorty s modelací vyrábím v minimální velikosti 14 porcí (cca 2kg)

Ceny zákusků

  • minimální odběr je 5 ks od druhu a pak násobky 5 (5, 10, 15, atd)
  • 30,- za ks: kávový,  cappuccino,   švarcvaldský,   punčový,  tvaroh duo,   margotkový,   tvarohový míša,  ořechový,  čoko dortík, karamelovo-čokoládový, vanilkový ,   harlekýn,jablíčko s skořicí,  extra čokoládový,  cassis,  sacher s višňovou šlehačkou,   bruselský  odlehčený,  čoko-likér,  karamel-likér,  ořech-likér,  mandlový-likér,  vanilka- likér,     sacher,    eskymo, pomerančový,  meruňkový,  nugátový,  likérové zákusky s lesklou  polevou,  stracciatella s jahodou (polokoule),  ananas-zakysanka,  čokoládový s banánem (kubánský),  banánový s banánem,   borůvkový,  pistáciový,   jahoda- zakysanka (tvaroh, jogurt),zákusky s ovocem a želatinou,tvaroh- limetka ,brusinkový,vanilkový  s jahodou a kiwi,stracciatella s ovocem, čoko-hruška,  čoko-malina,krtina banánová,
  • 33,- za ks: zákusky s ovocem- želatinou a mascarpone,  karamel-banán v karamelové polevě, čokoládový –banán v čokoládové lesklé polevě,  tvarohový s broskví,  karamelový s hruškou a  karamelovou polevou,   izidor, tiramisu s mascarpone,  mascarpone – malina(jahoda,borůvka,broskev, banán,hruška a další ovoce),  čokoládový sen (zdobený růžičkou z čokolády),  sacher s mascarpone, jablky a likérem.
  • Zákusky mohou být i v čokoládové ohrádce za příplatek 5,– za ks a nebo zalité celé v čokoládě za příplatek 8,- za ks.
  • Věnečky – plněné vanilkovou šlehačkou  s fondánovou polevou – 18,– za ks minimální odběr 10 ks
  • Větrníky  karamelové( karamelová esíčka) s fondánovou nebo čokoládovou polevou – plněné vanilkovou a karamelovou šlehačkou – 25,- za ks  minimální odběr je 10 ks
  • Likérové banánky – plněné vanilkovou šlehačkou a likérovým krémem – 20,- za ks minimální odběr je 10 ks
  • Mini dortíčky  potažené marcipánem  zdobené květy   podle svatebního dortu – od 100 ,-  za ks
  • Minidezerty  – cena za ks je  15,-  a minimální množství od druhu je  16 ks,a násobky 16  ( 16,32,48 atd ) Forma má 16 otvorů .
    • druhy minidezertů pro výběr:
    • kávový, cappuccino,   švarcvaldský,tvarohový míša, ořechový,  čoko dortík, karamelovo-čokoládový, vanilkový ,  harlekýn,jablíčko s skořicí, extra čokoládový,  cassis, sacher s višňovou šlehačkou,   bruselský odlehčený, čoko-likér, karamel-likér, ořech-likér, mandlový-likér, vanilka- likér,   sacher,   tiramisu , eskymo,pomerančový, meruňkový, nugátový,ananas-zakysanka, čokoládový s banánem (kubánský), banánový s banánem, banánový s karamelovou polevou, borůvkový, pistáciový,   jahoda- zakysanka (tvaroh, jogurt),zákusky s ovocem a želatinou,tvaroh- limetka ,brusinkový,vanilkový  s jahodou a kiwi,stracciatella s ovocem, čoko-hruška, čoko-malina, zákusky s ovocem- želatinou a mascarpone, karamel-banán v karamelové polevě, čokoládový –banán v čokoládové lesklé polevě, tvarohový s broskví, karamelový s hruškou a  karamelovou polevou,  izidor. sacher s mascarpone, jablky a likérem.
  • Cake pops
    • máčené v čokoládě a sypané  zdobením –  cena za ks je 20 ,- / ks
    • máčené v čokoládě  a zdobené malovanými filigrány a kytičkami  – 25,- /ks
    • máčené v čokoládě a zdobené marcipánem (modelováním )   –  30,-/ ks
    • obalené v marcipánu a zdobené modelováním či kytičkami a filigrány  – 40,- / ks
    • minimální odběr je 10 ks
  • Makronky –   20,-  kč za ks minimální odběr je 10 ks
  • Pohárky  větší  o obsahu 180ml  – od 40,- za ks  – minimální množství od druhu je  5ks
  • Pohárky střední  o obsahu 120 ml – od 30,- za ks  – minimální množství od druhu je 10 ks
  • Pohárky  malé  o obsahu 60 ml – 20,– za ks – minimální množství od druhu je 10 ks
  • Tartaletky dle náplně od 35,- za ks
  • Cupcake
    • zdobený krémem a ovocem – 35,- za ks
    • Zdobený marcipánem – od 50 ,- za ks
  • Polokoule v zrcadlové polevě – od 50,– za ks
  • Rolády  a tunely obalené v čokošupinách – 350,- za kg
  • Řezy v jednorázové  vaničce(22x32x4cm)  ovocné se želatinou , banánový, tiramisu, bruselský, kubánský apod. (lze udělat jakýkoliv podle druhů zákusků) – od 350,- za kg
  • Vánoční cukroví , směs asi  25 druhů 700,- za kg , minimální množství pro objednávku  je  1 kg
    • Cukroví je baleno v 1 kg krabicích.

Nabídka náplní a korpusů pro Váš dort

  • K potahování a modelování dortů  (figurek)   používám pravý marcipán – nažloutlá barva  mandlí a nebo čistě bílou potahovací  hmotou s příchutí mandlí  (smartflex , white icing)
  • Korpus dortu  může být světlý , kakaový , oříškový , kokosový, mramorovaný , pistáciový (piškotové těsto) a sacher, nebo red velvet
  • Dorty a zákusky  plním odlehčenými šlehačkovými náplněmi:
    • Náplně : mascarpone , tvarohová, jogurtová, jahodová, malinová, ostružinová, broskvová, borůvková,brusinková, pomerančová , mandarinková, ananasová,meruňková, rybíz černý nebo červený, banánová, citronová, višňová, hrušková, jablíčková se skořicí, – může být doplněno i čerstvým nebo kompotovaným ovocem,  pistáciová , kávová, tiramisu, likérová, karamelová, čokoládová,  margot, vanilková, oříšková, nugátová
  • Je možné udělat jakákoliv  dostupná příchuť.
  • Korpusy  jsou pečeny z bezpečných  pasterizovaných vajec.
  • Alergeny: ve výrobcích jsou obsaženy  alergeny skupiny 1,3,5,6,7,8,13
  • Po dohodě mohu připravit dorty a zákusky  bezlepkové , nemohu ale  zaručit, že výrobky nebudou obsahovat stopové množství alergenu.

Trvanlivost dortů a zákusků

  • K potahování a modelování dortů  (figurek)   používám pravý marcipán – nažloutlá barva  mandlí a nebo čistě bílou potahovací  hmotou s příchutí mandlí  (smartflex , white icing)
  • Korpus dortu  může být světlý , kakaový , oříškový , kokosový, mramorovaný , pistáciový (piškotové těsto) a sacher, nebo red velvet
  • Dorty a zákusky  plním odlehčenými šlehačkovými náplněmi:
    • Náplně : mascarpone , tvarohová, jogurtová, jahodová, malinová, ostružinová, broskvová, borůvková,brusinková, pomerančová , mandarinková, ananasová,meruňková, rybíz černý nebo červený, banánová, citronová, višňová, hrušková, jablíčková se skořicí, – může být doplněno i čerstvým nebo kompotovaným ovocem,  pistáciová , kávová, tiramisu, likérová, karamelová, čokoládová,  margot, vanilková, oříšková, nugátová
  • Je možné udělat jakákoliv  dostupná příchuť.
  • Korpusy  jsou pečeny z bezpečných  pasterizovaných vajec.
  • Alergeny: ve výrobcích jsou obsaženy  alergeny skupiny 1,3,5,6,7,8,13
  • Po dohodě mohu připravit dorty a zákusky  bezlepkové , nemohu ale  zaručit, že výrobky nebudou obsahovat stopové množství alergenu.
  • Trvanlivost dortů a zákusků:
    • Dorty a zákusky uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin od převzetí.
    • K výrobě  dortů a zákusků používám , kromě čerstvých surovin,  výhradně originální cukrářské suroviny světových značek, které kladou maximální důraz na kvalitu a splňují veškeré hygienické požadavky ze strany EU.
    • K výrobě používám převážně suroviny a ochucovací pasty cukrářských firem Zeelandie a Almeco.
  • Barvy:
    • Pro barvení  potahovacích hmot ,  figurek, želé  a cukrových  květů používám potravinářské barvy, gelové, práškové a tekuté.
    • AZO barviva jsou nejpočetnější a nejdůležitější skupinou organických barviv, zahrnující všechny odstíny od žluté do černé. V potravinářství jsou stále běžně používána, z nařízení EP a R (ES) č. 1333/2008 vyplývá povinnost uvést na výrobek označení: 
    • „Název nebo číslo E barviva/barviv: mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí“. 
    • Jedná se o barviva: Žluť SY (E 110) Chinolinová žluťSY (E 104) Azorubin (E 122) Červeň allura (E 129) Tartrazin (E 102) Ponceau 4R (E 124)